Lucky Singh

Lucky Singh is geboren in India, Kanpur (Uttar Pradesh) en stond al sinds zijn 9e op het grote podium. Geïnspireerd en geïntrigeerd door Sir Ghulam Ali en zijn zangtechnieken wist Lucky al snel dat hij dit ook wilde doen later. Met een goede basis aan zanglessen bij verschillende guru’s en het zich zelf aanleren van het spelen op de harmonium was hij helemaal klaar om naar Europa te komen om carrière te maken.

Lucky begon in 2003 in de hindoestaanse muziekscène. Dit deed hij onder leiding van “Diamonds 2000” bij Hans Jagbandhan. Al snel begon de herkenning en erkenning van zijn excellente zangtalenten te vergroten en startte hij zo zijn eigen live band “Rhydhun” in 2016.

Met een enorme expansie van zijn business capaciteiten is toen ook Lucky Singh Productions gestart met het organiseren van diverse shows onder andere “The Talent Of The Year”, “Bhajan concerten” e.d. waar hij ook podia bood aan zijn zangleerlingen. Maar ook hier stopten zijn grenzen niet, daar hij zelfs jaarlijks wordt gevraagd om op te treden in Frankrijk, België en Duitsland voor het Afgaanse en van Bangladesh afkomstig publiek.
The cherry on the cake is en blijft toch wel de liefde en support die hij vanuit Suriname krijgt waar hij jaarlijks minstens twee tot drie keer naar toe reist voor zijn solo tours.

Tegenwoordig is het enorm druk en kunnen wij genieten van Lucky Singh via zijn Facebook, soms zijn het de besloten feesten in Nederland, soms de tours in Suriname of de buitenlandse optredens maar ook wel eens berichten over de SHON scholen, waar hij muziekdocent is.

Websites
Facebook: Lucky Singh Productions
Youtube: LUCKY SINGH • RHYDHUNDeel dit artikel op social media!

Related posts