Hulp voor 5-jarige Arush Suriname

Arush heeft sinds zijn geboorte een afwijking waarvoor er een drain is geplaatst in zijn hoofd. De afgelopen jaren is Arush veelvuldig geopereerd. Recent is er weer een ontsteking ontstaan, en ouders hebben het vertrouwen in de huidige specialist in Suriname opgezegd. Ouders willen niet dat hun kind na meerdere malen opereren weer door dezelfde arts word behandeld.

De ouders willen nu dat hun zoontje gezien en geopereerd word in Nederland, op een goede professionele manier. Hiervoor is de handtekening van de huidige arts nodig. Echter wilt deze niet mee werken.  Hierdoor komt er ook geen vergoeding vanuit de staatsverzekering/armulof regeling, en dit betekent dat de ouders opdraaien voor de gehele rekening. 

Arush moet gered worden. Hij heeft ook recht op een normale jeugd en voortgang van zijn leven. De operatiekosten zijn nog niet bekend. Het kan enkele duizenden euro’s kosten, maar ook richting de €10.000. Daarnaast zijn er ook kosten als vliegtickets en verblijf. 

Ik hoop dat u allen wilt doneren zodat we kleine Arush z.s.m. naar Nederland kunnen halen. Zonder uw hulp red deze jongen het niet. Alles gebeurt open en transparant,  en ook loopt er al een gesprek met een neurochirurg dat Arush wilt opereren. Lang is er niet, binnen enkele weken moet de operatie plaatsvinden, maar zonder geld is dat niet mogelijk.  Ik hoop op uw bijdrage zodat wij Arush een mooie voortgang van zijn leven kunnen geven. 

Om geld over te maken als u in Suriname woont, kunt u doneren op Dsb 707988 tnv. Sheombarsing tbv Arush Lachan.

Doneer nu –  https://www.doneerdoel.nl/actie/3459/hulp-voor-5jarige-arush-suriname

Ouders Suriname:
Prasanth Raghoebier/ 0597-8704541
Rabia Ally-Raghoebier/ 0597-8148590
Contactpersonen in Nederland:
Rayeed Nasibdar: 0621489345
Anushka Kanhai: 0643439576

 

Deel dit artikel op social media!

Related posts