NL4SU -SU4SU

Ook in Suriname hebben we te maken met het coronavirus (COVID-19). De uitbraak van dit besmettelijke virus heeft ingrijpende gevolgen. Vooral voor de ziekenhuizen. Er is speciale apparatuur nodig, beschermmateriaal voor artsen en speciale afdelingen om besmette patiënten te kunnen behandelen zonder dat zij andere patiënten in gevaar brengen. Er is veel geld nodig om dat allemaal te kunnen realiseren. Daarom hebben drie lokale bedrijven, Staatsolie, Fernandes Concern Beheer en Surinam Plastics Manufacturing, het initiatief genomen om de particuliere sector te mobiliseren om samen financiële steun te verlenen aan onze lokale zorginstellingen. Ze beseffen dat wij ons, juist in deze tijd waarin social distancing noodzakelijk is, kunnen onderscheiden door ons als Surinamers te verbinden in het belang van de gezondheid van onze samenleving. Surinamers voor Suriname (SU4SU). Dit heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van het COVID-19 Support Fund.

GEEF JE OP ALS VRIJWILLIGER

In Suriname is er op dit moment een medische crisis gaande als gevolg van de COVID-19 pandemie. Behalve een tekort aan middelen is er ook een tekort aan medische krachten. Wil jij meehelpen in Suriname?

SPULLEN STUREN

Een tekort aan medische middelen bereikt in Suriname zijn hoogtepunt. Van PPE-materiaal tot simpele benodigdheden als pleisters. Wil jij Suriname ondersteunen in middelen? 

Deel dit artikel op social media!

Related posts

Laat een reactie achter