Cherelena goes bollywood

Het is voor my sowieso een reis..een reis met vallen en opstaan. Maar ik beloofde me zelf om me hart en ziel in mijn muziek te stoppen. Ik, daar de deuren willen openen voor myn talentvolle dochters, Umira en Alicia SC 🙏🙏🙏

Yarrow Motion Pictures heeft een stap vooruit gezet en haar innings in Bollywood gemaakt met de beste inhoud. De Nederlandse zangeres Cheryl gaat haar geluk beproeven in Bollywood met een itemnummer waarin haar magische stem te horen zal zijn. En het filmproductiebedrijf Yarrow Motion Pictures gaat speelfilms, /digitale films, webseries, muziekalbums maken, met goede inhoud en nieuwe talenten die op zoek zijn naar succes. Ze krijgen geen kans, dus het Yaro-team heeft de taak al op zich genomen om het verborgen talent naar boven te halen.

De muziek wordt gecomponeerd door Aryan Jain, wiens composities zijn gezongen door geweldige zangers. Hij zal dit album versieren met zijn compositie en uitstekende sur taal. Waarin Indian Idol, Saregama-bekendheid Girish Vishwa het ritme zal arrangeren.
Cheryl wordt begeleid door de geweldige zangers Shahid Mallya en Javed Ali, wiens stemmen het muziekalbum zullen versterken. De nummers worden opgenomen in de Yash Raj Studio. De beste artiesten van Bollywood zullen hun talenten bijdragen aan het muziekproject. De creatief directeur van Yarrow Motion Pictures zei dat we al die grote filmtalenten zullen hebben. Zangeres Cheryl wil met haar werken en haar als onderdeel van elk project hebben. De teksten geschreven door Omraj Pandey, die zich Bollywood eigen wil maken, hebben me door de jaren heen geïnspireerd.
Deel dit artikel op social media!

Related posts

Laat een reactie achter