Aman Bisesser wanhopig opzoek naar nierdonor

31 december 2022, een dag in mijn leven die ik nooit zal vergeten. Na uitgebreid onderzoek werd ik plotseling geconfronteerd met het nieuws dat ik nierpatiënt ben. Mijn nierfunctie is gedaald tot slechts 9%, wat betekent dat ik in het laatste stadium van nierfalen verkeer. Mijn enige overlevingskans is een niertransplantatie.

Mijn naam is Aman Bisesser, 36 jaar oud, en het vergt veel moed en kracht om dit met jullie te delen. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als IT-Business Partner en ben ik de trotse vader van een zoontje genaamd Mayson, die 1 jaar oud is. Ik ben ook de echtgenoot van Suraghni Jiawon.

Mayson is in 2021 geboren na een zwaar 5,5 jaar durend IVF-traject, onze grootste wens die eindelijk uitkwam. Soms bekruipt me de angst dat ik hem niet zal zien opgroeien, en deze gedachten zijn hartverscheurend. Mayson heeft ervoor gezorgd dat ik vader kan zijn, en dat is iets wat ik absoluut niet wil opgeven.

Leven met een nierziekte is buitengewoon moeilijk; het verandert je hele leven. Elke nacht breng ik 8 uur door met dialyseren, gekoppeld aan een machine. Dankzij de dialyse kan ik slechts een klein deel van mijn afvalstoffen verwijderen. Deze ziekte heeft niet alleen fysieke, maar ook mentale gevolgen, omdat je als nierpatiënt voortdurend balanceert tussen leven en overleven.

Ik had het geluk dat mijn familie zich bereid toonde om zich te laten testen, maar na een traject van 9 maanden bleek helaas dat er geen match was.

Vanwege de lange wachtlijsten en het feit dat een postmortale nier (van een overledene) minder lang meegaat, doe ik nu een beroep op u voor een levende donatie.

Ik heb vaak nagedacht over hoe ik deze boodschap moest formuleren, want hoe vraag je iemand om een nier te doneren?

Mijn bloedgroep is O-positief, en ik kan alleen een nier ontvangen van iemand met dezelfde bloedgroep.

Bent u bereid om te doneren, zodat ik weer een toekomst voor me kan zien?

Neem dan alstublieft contact met me op:
Telefoon: 06-16924788
E-mail: aman.bisesser@gmail.com

Voor meer informatie over het proces kunt u kijken op de website https://www.transplantatiestichting.nl/orgaan-en-weefseldonatie/nierdonatie-bij-leven/kunt-u-donor-bij-leven-worden

Ik wil u uit de grond van mijn hart bedanken voor het kostbare moment dat u heeft genomen om mijn bericht te lezen.

Dankzij mijn ziekte heb ik veel lieve en behulpzame mensen leren kennen, en daarom vraag ik u ook of u mijn boodschap wilt delen om het bereik van mijn oproep te vergroten.

Met liefde,

Aman.
Deel dit artikel op social media!

Related posts

Laat een reactie achter