Veggie 4U viert 4 februari 10-jarig bestaan

Veggie 4U, vegan speciaalzaak en webshop in Den Haag en één van de pioniers op het gebied van veganistische en vegetarische ondernemingen in Nederland, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal importerend en exporterend bedrijf en is onder andere distributeur van vegan chocoladerepen. Na enkele jaren genomineerd te zijn geweest, heeft Veggie 4U in 2016 de Vegan Award gewonnen in de categorie ‘Beste vegan (Friendly) winkel’.

In 2013 is het bedrijf gestart en in de afgelopen 10 jaar is Veggie 4U verder geprofessionaliseerd en uitgegroeid tot een one-stop shop, gespecialiseerd in vega(n) producten. Veggie 4U onderscheidt zich van reguliere supermarkten en bio winkels door een internationale draai en valt hiermee regelmatig onder de aandacht van vegans.  

De winkel bevindt zich nog steeds in het voormalig postkantoor in de Weimarstraat, één van de leukste winkelstraten van Den Haag.

Eigenaren Raj Bhawan en Mila Ganga:

“Veganisme is nog steeds een nichemarkt, maar voor ons is het hoofdzaak. Wij zijn een familiebedrijf in een markt met een handvol grote spelers en zijn afhankelijk van innovatie en unieke producten.”

Op zaterdag 4 februari viert de winkel feest. Iedereen is vanaf 12:00 uur van harte welkom in de winkel voor lekkere vegan hapjes en drankjes. Tevens zullen er verschillende proeverijen zijn van de producten uit het assortiment. En er zullen zeker ook aantrekkelijke aanbiedingen zijn.

Weimarstraat 76
2562 HA Den Haag
Nederland
 070 – 767 0069
Related posts

Laat een reactie achter