Sudesh Dewradj – MR ICE

Mij naam is Sudesh Dewradj meer bekend als MR ICE.
Ik ben geboren in Suriname, in 1996 zijn we naar Nederland gekomen dankzij mijn vader, omdat hij meer toekomst hier zag voor ons gezin. Muziek is met de paplepel ingegoten door mijn vader Roy Dewradj. Door hem heb ik heel veel instrumenten leren bespelen. Mijn vader is ook al jaren bezig met muziek, voor velen bekend als baithak gana dhoolmaster Roy Dhool.
Ik ben een trotse vader van 4 kinderen, 3 zonen en 1 dochter, en heb een hele liefdevolle vrouw.

Ik begon met dhantaal, bongo harmonia en dhol met mijn vader en andere bekende artiesten zoals Radjoe Sewgolam, Lamboe Bharetsingh, Harry Sewbalak adja, Shanker Chanderbhos, Winod Rakhan, Harry Natha en nog veel andere.
In 2006 kreeg ik de kans mijn zangcarrière voort te zetten bij een paar bekende bandje zoals: Legacy the band, No Merxi van kaise.nl, 2 Famouscrw en NEXTTIME. Zelf luister ik naar bhaitak gana, moderne chutney bandjes, bigi pokoe, urban, tripmusic, reggae, Bollywood songs, souk, soca en soul.. heel afwisselend dus 🙂

Aantal hoogtepunten: Ik heb een nummer gehad op de cd van NO MERXI met mijn eigen tekst NACHE RE. Ik ben ook naar Suriname geweest voor een aantal shows. Dit was een geweldige ervaring om nooit te vergeten. Een van mijn eerste hits was Nadjdaria met The Legacygroep. In de toekomst hoop ik meer teksten/nummers te maken voor mijn fans, vrienden en kennissen en niet te vergeten mijn familie.

Ik hoop binnenkort nieuwe nummers uit te brengen met onder andere Vinay Kalpoe, Legacygroup.
Volg me op social media, zo blijf je op de hoogte van alle mooie dingen die er nog komen.

Bedankt voor het lezen. Ik hoop dat jullie mij steunen met kracht en liefde. De rest doet Saraswatie mata WEL! Turbulancyyyyy 😀

Website
TikTok: Mr.ice0000
Youtube: Sudesh Dewradj

Deel dit artikel op social media!

Related posts