Ram mandir – Teken petitie!!

Bescherm Ram Mandir in Den Haag tegen vernielingen, teken de petitie 

https://beschermrammandir.petities.nl

* Drieduizend handtekeningen voor strengere beveiliging bij hindoetempel: ‘Aanval op het Hindoeïsme moet stoppen’
Leden van de Haagse Hindoestaanse tempel Ram Mandir hebben drieduizend handtekeningen opgehaald voor strengere beveiliging in de straat. Het gebedshuis is sinds 2005 vaker het doelwit geweest van vernielingen omdat er beelden van goden als Ganesha en Shiva voor het raam staan.
02-07-21,

* Ramen van Hindoetempel Ram Mandir ingegooid
De ramen van Hindoetempel Ram Mandir aan de Mijtensstraat in Den Haag zijn gisteren ingegooid. Dat schrijft voorzitter Attry Ramdhani op Facebook. De camerabeelden gaan bestudeerd worden.
25-03-21,

* Geteisterde hindoetempel weer slachtoffer van vernielingen
Hindoetempel Ram Mandir in de Mijtensstraat in de Haagse Schilderswijk is weer belaagd door vandalen. Een ruit van de tempel werd vannacht met een siertegel ingegooid. Van de daders ontbreekt ieder spoor.
30-05-18,

* Hindoetempel Ram Mandir nog steeds geteisterd door vernielingen en inbraken
Bij hindoetempel Ram Mandir in de Mijtensstraat in de Haagse Schilderswijk is vannacht een ruit ingegooid. De dader maakte gebruik van een stuk van een tegel. Ook de gehandicaptenauto van een buurtbewoner is bekrast. Volgens de voorzitter van de hindoeïstische stichting is de tempel geregeld doelwit van vernielingen en bedreigingen.
23-05-18,

 

 Hindoetempel Ram Mandir | AD.nl

Related posts

Laat een reactie achter