Help Rakesh en steun zijn gezin

  • Rakesh Soerdjbali
    21 December 1978 – 14 mei 2021 ✨

Hierbij een oproep van familie Baboeram.

Eind augustus 2020 werden wij als familie getroffen door Covid-19. Hoewel iedereen hiervan leek te herstellen, lukte het onze zwager Rakesh (42 jr) – de man van ons zusje Natasja (38 jr) – niet om volledig op te knappen. Rakesh heeft meerdere malen zijn klachten bij zijn huisarts aangegeven. Hierop zijn er meerdere therapieën gestart, echter heeft dit nooit tot volledig herstel geleid.

Amper een maand geleden begon hij last te krijgen van hevige pijnen aan zijn longen en kreeg hij steeds minder lucht. Midden in de nacht is hij opgehaald met de ambulance en opname en onderzoeken volgden. Na een lange week vol onzekerheid was daar de verschrikkelijke uitslag: uitgezaaide longkanker (stadium 4). Deze lieve man en vader van 3 geweldige kinderen bleek ongeneeslijk ziek te zijn! Een nachtmerrie voor zijn vrouw en hun jonge kinderen: tweeling Caelan en Alain (11 jr) en Nouvell (2 jr). Na enkele onzekere weken wachtend op een doelgerichte therapie voor enige levensverlenging en nieuwe complicaties is er begin deze week opnieuw een CT-scan gemaakt waaruit bleek dat de uitzaaiingen erg agressief zijn en zich verspreid hebben rondom zijn hart. Iedere vorm van behandeling is hierdoor uitgesloten. De verwachting is dat Rakesh nog maar enkele weken te leven zal hebben. Binnen hele kort tijd zal ons zusje alleen komen te staan met 3 jonge kinderen…

Omdat Rakesh altijd iets deed vol overgave en alles gaf wat er in hem zat, willen wij hem een afscheid geven wat hij verdient! Ook zouden wij het gezin financieel willen steunen in bijvoorbeeld de toekomstige studiekosten van de kinderen. Zou jij een steentje willen bijdragen in deze ondersteuning? Onze dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken.

Broers Raymond en Jimmy Baboeram

 

Deel dit artikel op social media!

Related posts