Arijit Singh HMH 17 juli

zondag 17 juli, was het eindelijk zover! The hottest sensation of Bollywood, Arijit Singh, begeleidt door top muzikanten & vocalisten uit India trad op voor een uitverkochte HMH. Het concert verliep echter niet vlekkeloos. Honderden fans stonden gisteren ruim 2 uur lang voor een dichte deur in onwetendheid of het concert door zou gaan of niet. De zanger en de organisatie bleken achteraf een geschil te hebben met betrekking tot de licht- en geluidsinstallatie. De organisatie bleek schuldig te zijn aan het niet nakomen van afspraken gemaakt aan de zanger en zijn technisch team.
De gemoederen liepen ondertussen hoog op voor de deuren van de HMH. De deuren, die om 18.00 uur open hadden moeten gaan, werden bestormd door tientallen woedende fans die het lange wachten en de onzekerheid beu waren. Op een gegeven moment moest de politie er aan te pas komen om de boze fans tot rust te brengen.
Helaas heeft de organisatie van het concert helemaal niets van zich laten horen. De zanger kwam na ruim een half uur wachten met een verklaring op zijn eigen Facebook pagina. Hij verklaarde hierin dat hij erg teleurgesteld was dat de organisatie afspraken niet nagekomen was, dat hij zijn fans niet wilde teleurstellen en dat er binnen hard werd gewerkt om toch nog een kwalitatief goed concert te geven. Hij vertelde ook dat de verwachting was dat het concert 2 uur later dan gepland alsnog door zou gaan.
Arijit Singh heeft gelukkig zijn woord gehouden. Iets over 20.00 uur mochten de onrustige fans naar binnen. Arijit had de bijna onmogelijke taak om een zaal vol woedende, verontwaardigde en teleurgestelde fans tot bedaren te brengen. Hij begon zijn concert met allemaal verontschuldigingen en excuses. Een taak die helaas de organisator op zich had moeten nemen en dit heeft laten afweten. Bij de eerste tonen uit Arijit’s gouden keeltje sloeg de bedrukte stemming van het publiek snel om naar enthousiasme en kon het overgrote deel genieten van een fantastisch 2 1/2 uur durend concert.
Kort na afloop van het concert kwam er een reactie op de FB pagina van Arijit Singh waarin hij z’n fans bedankte voor hun geduld, liefde en steun. Hij benadrukte nog een keer de verschrikkelijke samenwerking met de organisator. Dankzij de hulp van zijn team heeft hij zijn bewonderaars toch een onvergetelijk concert kunnen geven. Hij eindigt zijn bericht dat hij oprecht iedereen wil bedanken die bij het concert aanwezig waren.

Hoe zijn jullie ervaringen met Saakaar Worldwide?
Hier worden de reacties niet verwijderd zoals op hun FB pagina 😉

Berichten in de media

Saakaar worldwide haalt zelfs de telegraaf, Good job! 😛
Telegraaf

Titel klopt niet echt…maar goed
AT5

Reactie Saakaar worldwide

Klik op show slideshow

 

Deel dit artikel op social media!

Related posts

One Thought to “Arijit Singh HMH 17 juli”

  1. Nirmal

    Het is te belachelijk te verwoorden dat een organisatie zo omgaat met mensen die grof geld betalen voor een
    Concert. Geen reactie en geen excuses! Super onprofessioneel. Er stonden ouderen, minder valide en zwangere vrouwen uren buiten te wachten. Dit soort mensen mogen nooit meer concerten organiseren. Schande voor de imago van ons land. Zo komen artiesten nooit meer hier.

Comments are closed.