Aishwarya Rai Bachchan

Het was in 1997 toen de wereld voor het eerst de charme en gratie van Aishwarya Rai Bachchan in films zag toen ze debuteerde met Mani Ratnams Tamil-film Iruvar. Ze staat wereldwijd bekend om haar etherische schoonheid en won in 1994 de ‘Miss World’-verkiezing. Door de jaren heen heeft Aishwarya veel films, merkaanbevelingen en investeringen gedaan die haar nettowaarde op maar liefst Rs 828 crores hebben gebracht.
Aishwarya heeft ervoor gezorgd dat haar honoraria door de jaren heen langzaam en gestaag zijn gestegen. Volgens een rapport van ETimes neemt ze Rs 10 – 12 crore per film mee naar huis. Volgens Exchange4media verdient de Dhoom-actrice jaarlijks Rs 80 tot 90 crore aan merkaanbevelingen. Voor een dagopname voor een advertentie rekent de actrice Rs 6-7 crore.
Aishwarya Rai Bachchan woont met haar echtgenoot, schoonvader Amitabh Bachchan, schoonmoeder Jaya Bachchan en dochter Aaradhya Bachchan in Jalsa, dat Rs 112 Crore kost. Terwijl de actrice haar verjaardag viert, laten we eens kijken naar de 5 duurste dingen die ze bezit.
5 duurste items die eigendom zijn van Aishwarya Rai
1. Huis in Dubai
Terwijl Aish in Jalsa woont, is ze ook mede-eigenaar van een prachtig huis in Dubai. De actrice bezit een huis in een van de chicste wijken van Dubai, Sanctuary Falls in Jumeirah Golf Estates. Het huis heeft een golfbaan, een zwembad, een door Scavolini ontworpen keuken en meer voorzieningen.
2. 5BHK-bungalow in Bandra
Gelegen op een van de beste plaatsen van Mumbai, ligt de 5BHK-bungalow van Aish in een premium woontoren in het Bandra-Kurla-complex. De actrice kocht het in 2015 voor Rs 21 crore en het is verdeeld over 5.500 vierkante meter.
3. Bruiloft Saree Worth Lakhs
Vergeet lehenga’s, de gouden bruiloftssari van Aishwarya Rai Bachchan is gemaakt met echt goud en kost ongeveer Rs 75 lakh. Het is ontworpen door Neeta Lulla, die zelfs veel Swarovski-kristallen aan de jurk heeft toegevoegd.
4. Rolls Royce-geest
De Jodhaa Akbar-actrice houdt van haar deel van auto’s en wordt vaak gezien als investeerder in luxe ritten. Een van haar duurste aankopen was een Rolls Royce Ghost ter waarde van Rs 7 crore! Ze sloot zich aan bij vele acteurs zoals Aamir Khan, Hrithik Roshan en Sanjay Dutt, die ook een Rolls Royce bezitten.
5. Dior-draagtas
Aish bezit met trots een Dior-draagtas die helemaal iemands LPA kan zijn! Ze heeft een Dior-draagtas ter waarde van Rs 2,2 lakh en draagt die vaak met zich mee.
Aishwarya Rai heeft op eigen kracht de ladder van succes beklommen en wij wensen haar veel succes voor de toekomst.

Deel dit artikel op social media!

Related posts

Laat een reactie achter