Travelling is my life

, is in 1999 begonnen met reizen zowel buiten Europa als Azië, Zuid-Amerika.

“Mijn allereerste vliegreis binnen Europa was naar Malta. Vanaf 1999 begon de reiskoorts echt te gloeien, zodanig dat ik nu een reisjunk ben geworden om mijn reishonger te stillen, wil ik overal op de wereld geweest zijn. Nazerien heeft ongeveer 75 landen en inclusief steden bezocht.
Heerlijk om nu al ermee bezig te zijn en te organiseren en plannen van mijn volgende droomreis.”

Check haar facebook pagina voor de mooiste reisverhalen..
Travelling is my life • Facebook

 

Persoonlijke reisalfabet van Nazrien, mijn reisbijbel. Van de letter A tot Z.
Het waren intrigerende reisjes, spannend, soms vervelend, zelfs pijnlijk en een enkele keer zelfs verbitterd tot aan verdriet! Veelal gelachen, totdat ik buikpijn kreeg en omviel 😀
Reizen behelst, waanzinnige avonturen en soms mindere kanten. En heel veel geduld, wat ik eerlijk gezegd niet echt heb. Toch zoek ik de uitdaging hiervan keer op keer. We willen onze grenzen verleggen, of het nou een lange reisafstand betreft voor een vakantie naar de andere kant van de wereld! Het ontdekken van Australië in werelddeel Oceanië of een ander cultureel citytrip dichtbij huis naar Israël of de spectaculaire natuur van Finland of Noorwegen. We zijn gelukkig altijd nieuwsgierig en reislustig naar nieuwe bestemmingen. Het liefst 1x gezien te hebben om te beginnen. Ik wil ook zoveel mogelijk nieuwe reiservaringen opdoen, zien, ontmoeten van nieuwe culturen, proeven aan diversiteit van de lokale keuken en afvinken van mijn landen.🙏📌
Om de highlights van mijn 26 persoonlijk gemaakte reizen te delen, vond ik op deze manier een creatieve uitdaging en een leuke manier van toelichten en een ervaring rijker op de reisweb. 🌎
 
De A van Argentinië 🇦🇷, had ook Aruba gekund. En het liefst had ik wat meer verteld over mijn droombestemming #Australië! 💜🌏 Helaas, 3x is scheepsrecht zeggen ze, dus dan maar afwachten. 🔜👏🏽❗️
 
De B van Botswana, of Bolivia, Brazilië, Bonaire of toch maar Bulgarije?
Het liefst had ik hier wat reistips gegeven over de #ECHTE Himalaya’s -All Nepal , Tibet, Bhutan-❗️🗻🏔💎💯➡️🔜
Nu kies ik voor de Himalaya’s van Zuid-Amerika, dat is #Bolivia!🇧🇴
 
Canada (Ontario), of Cuba of toch maar Cyprus?✅
Het liefst zou ik nu graag wat over Chili Patagonië / Paaseiland of Columbia willen vertellen, maar eerst nog afreizen naar mijn wens landen! 👉🏻➡️🔜❗️
 
MIJN REISBIJBEL: D De D van de Dominicaanse Republiek of Duitsland?
Dominicaanse Republiek:🇩🇴

Als je eruit wil naar de blauwe wateren van de Caraïben, dan lijkt de fascinerende Dominicaanse Republiek mij een goede strand bestemming.

Egypte – Sharm El Sheikh of Luxor,
Aswan of Hurghada.
 
#Filipijnen en Formentera spel je met de letter F uit onze Nederlandse alfabet.
 
Griekenland / Kreta 🇬🇷
 
Hongarije🇭🇺
 
Indonesië, Java enof Bali.🇲🇨
 
Jamaica 🇯🇲
 
Kaapstad, is de hoofdstad van Zuid-Afrika. 🇿🇦
 
Luxemburg 🇱🇺
 

MIJN REISBIJBEL: M
Bij de letter M, heb ik nogal wat keuzes, zoals Malta, sjieke Monaco, Macedonië, Marokko of Mexico! En toch kies ik nu voor de luxe strandbestemming Mauritius in de verre Indische Oceaan gelegen in continent Afrika.

Namibië 🇳🇦 Wildparks, Safari, Woestijnen
 
Oostenrijk 🇦🇹, waar denk jij aan? Mozart, Sissy, Sachertorte, de Alpen?
 
Peru 🇵🇪, hoge bergen, Machu Pichu, Inca’s. Andesgebergte. Titicacameer.
 
Qatar🇶🇦, voorlopig nog niet bezocht. Maar staat in mijn reisplanning voor 2019.
 
Rrrrrrrrrrrrrrrio de Janeiro 🇧🇷
 
Seychellen🇸🇨
 
Thailand 🇹🇭
 
Uruguay 🇺🇾
Ulaanbaatar🇲🇳
 
Verenigde Arabische Emiraten 🇦🇪
 
Willemstad 🇨🇼
 
Er bestaat geen enkele land of eiland beginnend met een letter X. Uiteraard ga ik uit van onze Nederlandse alfabet. 🗂🗃🔠
 
Zambia 🇿🇲
Zimbabwe 🇿🇼
Deel dit artikel op social media!

Related posts

Laat een reactie achter