Jonge vader (32) wanhopig op zoek naar een donornier.

Mijn 3 prachtige kinderen (7 jaar, 4 jaar en 3 jaar) zien opgroeien. Samen op vakantie gaan, naar de speeltuin en nog veel meer andere leuke dingen doen.Dat mijn kinderen herinneringen kunnen opbouwen aan hun vader. Dat is het beeld wat ik voor ogen heb. Helaas zal ik dit niet kunnen ervaren en zullen mijn kinderen waarschijnlijk opgroeien zonder vader.

Wegens nierfalen is mijn nierfunctie nog maar 2%. Helaas moet ik dialyseren om te kunnen overleven. Dialyse heeft heftige bijwerkingen, zoals vermoeidheid en een groot risico op hart- en vaatziekten. De levensverwachting is met dialyse gering.

Ik zou zo graag van mijn kinderen willen genieten. Ze zijn nog zo jong, juist nu hebben zij mij hard nodig. Met een donornier zou ik geholpen zijn. Helaas is er niemand in mijn omgeving die geschikt is als donor. Ik wil dan ook graag een oproep doen voor een donornier voor mij. Mijn bloedgroep is A. Indien je wil doneren en je hebt een andere bloedgroep, dan is dat ook mogelijk. Wil jij mij helpen? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten door een e-mail te sturen naar big_persad@hotmail.com of info@reena.nl. Ik verzoek een ieder om mijn oproep zo veel mogelijk te delen.

Voor meer informatie over doneren bij leven:

www.nieren.nl
www.nierstichting.nl
www.transplantatiestichting

 
Kiran Debipersad

Deel dit artikel op social media!

Related posts