Heeramandi: The Diamond Bazaar!

Heeramandi, een Indiase Netflix Original-dramaserie, zal dit jaar (2024) op Netflix te zien zijn met een geweldige cast. Mede geregisseerd en geproduceerd door Sanjay Leela Bhansali, een van India’s meest getalenteerde Hindi-filmmakers. Stap in een oogverblindende wereld waar liefde en bevrijding samenkomen.

In de serie Heeramandai hebben Manisha Koirala, Sonakshi Sinha, Aditi Rao Hydari en Richa Chadha de hoofdrollen. Donderdag dropten de cast en makers Heeramandi’s de eerste look, en die is net zo groots, aanlokkelijk en dramatisch als verwacht wordt van Sanjay Leela Bhansali, bekend van films zoals b.v. Devdas en Bajirao Mastani. Sanjay Leela Bhansali is helemaal klaar om dit jaar zijn langverwachte serie Heeramandi: The Diamond Bazaar te onthullen. Deze eerste blik biedt een kijkje in een boeiende wereld waar maîtresses ooit een koninklijke status hadden.
De verhaallijn draait om de keuze van een jonge erfgenaam tussen liefde en opvolging tijdens een machtsstrijd in Heeramandi. Tegen de achtergrond van het pre-onafhankelijke India en de vrijheidsbeweging, onderzoekt de serie de uitdagingen waarmee de tawaifs (maîtresses) worden geconfronteerd.

 

 

 

Deel dit artikel op social media!

Related posts