Animal publiekspremiere

Op 1 december staat Kinepolis Leidschendam weer in het teken van Bollywood. De publiekspremiere van “Animal” met Ranbir Kapoor, Anil Kapoor, Bobby Deol en vele anderen gaat dan plaatsvinden. Na het succes van de uitverkochte red carpet premiere van Ganapath, gaan we nog groter en spectaculairder uitpakken.

De film zal op 1 december exclusief in premiere gaan op meer dan 15 locaties van Kinepolis Bisocopen en Vue Cinemas. Check www.lax-entertainment.nl voor meer informatie.

Wat kun je tijdens de Red Carpet Publiekspremiere van Animal verwachten?
Laat jezelf vastleggen op de Red Carpet of in de spectaculaire Photobooth
En verder…
– Diverse stands met FREE Food & Beverages
– Muzikale omlijsting tijdens je entree
– Optredens van een bekende stand up comedian en een internationale dansact
…. en nog veel meer….

Ben jij erbij? SAVE THE DATE. Tickets voor de premiere gaan Vrijdag aanstaande in de verkoop. Tickets voor de reguliere dagelijkse voorstellingen vanaf volgend week.

Are you ready for Animal?

 

Sandeep Reddy, de maker van de Blockbuster Kabir Singh brengt met Animal zijn langverwachte comeback. Een sterrencast waarin Ranbir Kapoor, Anil Kapoor en Bobby Deol samenkomen met oudgedienden Shakti Kapoor . Prem Chopra en Suresh Oberoi.

Animal draait om een verstoorde vader-zoonband tussen Anil Kapoor en Ranbir Kapoor. De voorbeeldige, onderdrukte zoon gespeeld door Ranbir Kapoor die tegen de achtergrond van een interessante onderwereld een wrede psychopaat dreigt te worden. Hoe beïnvloed dit zijn relatie met zijn vader en hoe eindigt hij zelf. Sandeep Reddy staat bekend om zijn intrigerende en taboe doorbrekende dialogen en scenes. Met Animal zet hij wederom een uniek verhaal neer en laat Ranbir Kapoor (na zijn hits Brahmastra en Tu Jhooti Mai Makkar) schitteren in 2 personages

Deel dit artikel op social media!

Related posts

Laat een reactie achter