Strijd tegen MS voor Theo

Theo heeft Multiple Sclerose (MS). Door deze slopende zenuw-ziekte gaat hij iedere dag meer achteruit in bewegen en geheugen. Theo kan door stamceltherapie in Mexico worden geholpen. Hierdoor zal de MS worden geremd. Voor deze behandeling is veel geld nodig, om precies te zijn € 60.000.* Deze behandeling wordt namelijk niet vergoed door de verzekeraar. Dit geld hebben wij vóór 13 januari 2022 nodig! De stamceltherapie is het enige wat hoop op verbetering geeft en anderen hebben goede resultaten ermee geboekt.  

Theo heeft al jaren MS en heeft zich altijd ingezet voor anderen. Theo is vanaf zijn 16e begonnen met werken. Hij heeft in militaire dienst gezeten en daarna ook verschillende functies gehad. De laatste 22 jaar heeft hij voor Centric gewerkt. Vroeger was hij heel sportief en deed veel aan sport. Ook zat hij in het bestuur van ‘Apna Ghar’ waar hij zich voor anderen inzette.

De ziekte MS heeft afgelopen jaar veel afgenomen van hem. Ook zijn werk kon hij niet meer doen. Hij is nu afgekeurd. Het doet ook psychisch veel met hem.  

Wij hebben echt uw hulp nodig! U kunt ons op twee manieren helpen:

1. Door te doneren!

2. Door dit bericht en de flyer zoveel mogelijk te delen! 

Wilt u ons helpen om vóór 13 januari 2022 het benodigde bedrag bij elkaar te brengen? Als u iets kunt missen.

Doneren kan ook via: https://www.doneerdoel.nl/actie/3687/strijd-tegen-ms-voor-theo

 * Update 10-12-2021: inmiddels is er met hulp van familie, vrienden, kennissen en donaties al bijna € 48.000 opgehaald. Wij komen momenteel nog ongeveer €12.000 te kort.

Related posts

Laat een reactie achter