Steun Tania en doneer

Mijn naam is Tania Celia Christopher. Ik ben een jonge vrouw van 26 jaar en ik vecht om mijn 27e levensjaar te halen. Ik kom uit een gezin van 6, moeder, vader, zoon en drie meiden, waarvan ik de jongste ben. Mijn roots liggen in Suriname, maar ik ben geboren in SIlver Springs, Maryland in de VS.

Van zowel mijn moeders kant als vaders kant kom ik uit een grote liefdevolle familie. Maar dit had niemand zien aankomen. Je leeft als persoon vaak in het nu, en helemaal op je 25ste. Dus toen ik op mijn 25ste gediagnosticeerd werd met Baarmoederhalskanker van een Neuro Endocriene Tumor, stortte mijn wereld in elkaar. Mijn angst werd aangewakkerd, mijn moed werd minder en de realiteit begon zich al heel snel aan te dienen.

Ik ben basis verzekerd en kon na de diagnose natuurlijk niks meer aanpassen. Ik had geen levensverzekering en ook geen uitvaartverzekering. Deze dingen blijken nu zo ontzettend belangrijk … maar met deze diagnose mag je dat allemaal niet meer afsluiten en moeten jij en je familie het maar zelf zien te redden. We zijn geen rijke familie, we leven allemaal ons eigen leven en zorgen zoveel mogelijk voor elkaar. Maar ergens houdt de financiΓ«le steun op, want eenieder heeft ook zijn/haar eigen leven.

Ik wil nog zoveel doen. Ik wil nog lang leven. Maar helaas begint tijd nu een andere vorm voor mij aan te nemen. Ik ben dus voor het eerst in mijn leven gaan denken aan wat wil ik allemaal nog doen. Ik wil nog naar ItaliΓ« met mijn zussen en nichten. Ik wil skydiven. Ik wil naar Michelin sterren restaurants want ik houd ontzettend veel van eten. Ik wil nog een huiskamerconcert geven voor mijn familie en vrienden. We zouden sparen en in 2025 met z’n allen naar onze oude woonplaats in Amerika gaan. Grappig he, hoeveel dingen je wil doen waar je altijd maar had gedacht dat je er genoeg tijd voor hebt. En behalve de leuke dingen die ik wil doen, komen ook de niet leuke dingen aan bod, zoals medicatie die niet vergoed wordt, verhuiskosten, vervoers- en verzorgingskosten en uiteindelijk uitvaartkosten.

Help ons om haar laatste wensen uit te laten komen door te doneren wat je kunt voor een mooie uitvaart en haar laatste dromen.

Als u een bijdrage wilt leveren kan dat:
Rekeningnr: NL87 INGB 0795 8995 56
T.n.v. S Christopher

 

Blog Tania 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Related posts

Leave a Comment