NIEUW op Cheflix: Soenil Bahadoer**

Soenil Bahadoer groeide op in Suriname in een culinaire familie waarin eten centraal stond. Zijn moeder en oma stonden hele dagen in de keuken en zo werd hij al van jongs af aan opgevoed met het plezier van koken. Toen hij 8 jaar oud was verhuisde hij met zijn familie naar Nederland waar hij na de middelbare school de koksopleiding ging volgen. Na veel ervaring in binnen- en buitenland keert hij in 1995 terug in Nuenen en opent hij restaurant De Lindenhof. In 2004 ontvangt hij hier zijn eerste Michelinster en tien jaar later ontvangt hij zelfs een tweede ster. Soenil wordt door Gault&Millau in 2020 uitgeroepen tot ‘Chef van het jaar’ en staat in datzelfde jaar op de 67e plek van ‘Best chefs of the world’. In deze serie masterclasses leer je de echte Soenil, zijn cultuur en zijn filosofie kennen.

In deze serie van Soenil spat de energie van de chef van je scherm. Hij moedigt je aan om eens uit je comfort zone te stappen en te experimenteren met kruiden en specerijen. Het plezier en enthousiasme waarmee deze chef zijn masterclasses geeft zal je inspireren en extra motiveren om de beste chef in jezelf naar boven te halen. Zoals hij zelf aangeeft, ‘koken is op je bek gaan’, en daarmee bedoelt hij dat het af en toe mis kan gaan maar daar leer je uiteindelijk alleen maar van. Op die manier is hij zelf ook aan de top gekomen en zo ontwikkel je je eigen smaak. Ontdek de keuken en cultuur van Soenil in zijn masterclass en geef er je eigen twist aan!

Soenil Bahadoer leert jou in zijn masterclass alles over kruiden en specerijen. Deze sterrenchef moedigt je vol energie en passie aan om lekker te experimenten en uit je comfort zone te stappen. Ontwikkel je eigen smaak en ontdek de keuken en cultuur van Soenil!

Bekijk zijn Masterclass via 🔛 https://cheflix.nl/masterclasses/soenil-bahadoer/

Spread the love

Related posts