Sangita Paltansing

Vertel wat over jezelf, Wie ben je?
Ik ben Sangita Paltansing, 39 jaar oud, geboren en getogen in Den Haag. Sinds 2006 woon ik in Leidschendam-Voorburg, nu samen met mijn twee dochters van 6 en 9 jaar oud. In het dagelijks leven werk ik fulltime en met heel veel plezier als bestuursadviseur bij de Rijksoverheid.
In 2016 werd ik actief voor de PvdA in Leidschendam-Voorburg als algemeen bestuurslid voor de afdeling.
Sinds 2018 ben ik gemeenteraadslid voor de PvdA in Leidschendam-Voorburg, voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 sta ik op nummer 2 van de kandidatenlijst voor de PvdA in Leidschendam-Voorburg.’

Waarom voel jij je thuis in Leidschendam-Voorburg?
Leidschendam-Voorburg is een mooie groene gemeente midden in de Randstad. Het is een stad met een dorps karakter, maar heeft ook echt de kenmerken van een stad.
Je kunt er je rust en stilte vinden langs de Vliet, bijvoorbeeld, mijn kinderen kunnen in alle rust buiten spelen en er heerst een sfeer van ‘ons kent ons’. Daarnaast hebben we ook één van de grotere overdekte winkelcentra in Nederland ‘The Mall of The Netherlands’, waar je voor van alles terecht kunt. De invalswegen richting Rotterdam en Amsterdam zijn dichtbij en met een fietstochtje van een kwartier sta je midden in het centrum van Den Haag. Deze combinatie maakt dat ik me thuis voel in Leidschendam-Voorburg.

Wat zijn jouw ideeën m.b.t. gemeente Leidschendam-Voorburg waar inwoners zich thuis kunnen voelen.
In de afgelopen periode heb ik me als raadslid met veel onderwerpen in de gemeente bezig gehouden: van openbare orde en veiligheid, tot ruimtelijke ordening, lokale economie, minimabeleid, WMO en veel wat daar tussen in zit. Ik wil de sociale lijn, die we in de afgelopen vier jaar als PvdA hebben ingezet in de komende periode voortzetten, want dat is wel wat Leidschendam-Voorburg nodig heeft.
Ik zal me blijven inzetten voor goede sociale voorzieningen, meer betaalbare woningen en goede voorzieningen voor ouderen die langer zelfstandig moeten wonen. Daarnaast blijf ik me sterk maken voor het behoud van het mooie groen in onze gemeente. Mijn speciale aandacht gaat daarbij altijd uit naar kinderen, omdat ik vind dat geen enkel kind op welke wijze dan ook mag worden achtergesteld.
Daarnaast maak ik me altijd hard voor de inwoners in onze gemeente, die een extra steuntje in de rug nodig hebben, zodat ook zij volwaardig kunnen meedoen in onze samenleving.

Wist je dat ?
– Sangita de enige kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in Leidschendam-Voorburg is met Surinaams Hindoestaanse roots?
– Sangita in 2018 met voorkeursstemmen gekozen is?
– De grootvader (adja) van Sangita eind jaren ‘40/begin jaren ’50 politiek actief was in Nickerie en de belangen van de rijstboeren behartigde?

Spread the love

Related posts

Leave a Comment