Sam Shaydee

Stel jezelf voor, hoe lang draai je al, van welke plaats kom je en welke genre draai je?

Mijn naam is “Sam Sagoeni” ben op 8 mei 1973 geboren te Paramaribo in Suriname en woon momenteel in Hoofddorp. Ik ben getrouwd met Reshma Lachmon en heb twee zonen Ravishu (14) en Shivam (8). Ik draai verschillende soorten genres van Danceclassics (‘80/’90), Bigi Pokoe etc. tot aan Salsa, Zouk en Bhaitak. Mijn specialisatie ligt bij de genres Urban, House en Moombahton

Wanneer dacht je,: Ai ik word een DJ?

Ik ben altijd bezig geweest met muziek, om- dat mijn familie muzikaal is aangelegd. Op mijn twaalfde was ik al met dj activiteiten bezig dan weliswaar met cassettedeck (old skool). Maar was voornamelijk voor kleine fa- milie feesten en er was altijd wel een dj nodig. Ik werd door een vriend meegevraagd om mee te gaan draaien in clubs. Hij zag talent in mij als dj en ben toen begonnen met draaien in clubs. Het staan voor een publiek en zien dat je door je muziek mensen lachend en vrolijk op de dansvloer krijgt, was voor mij het mo- ment dat ik dacht, dit is het gewoon, ik word DJ. Heb daarna mijn eigen Studio ingericht met professionele Pioneer DJ apparatuur!

Wie is je grote voorbeeld?

Ik heb niet specifiek een grote voorbeeld, ik laat me inspireren door verschillende Dj’s.
Nederlandse DJ scoren hoog in de ranking, Wat is jouw goal?
Om ook als goeie DJ in de ranking te komen staan, met goeie hits. Mijn grootste goal is om een pu- bliek van duizenden mensen gek te maken met mijn eigen hits! En natuurlijk ook die van anderen.

Met welke nummer laat je het publiek helemaal los gaan?

“Turn Me On” van Kevin Little is een van de num- mers waarmee ik het publiek los laat gaan. Ik kan jong en oud op de dansvloer krijgen met dit num- mer! En is ook mooi om te zien dat de dansvloer dan gevuld is met verschillende leeftijdscategorieën.

Welke nummer vond jij vroeger VET en welke num- mer is nu HOT?
“Big Up”van Shaggy vond ik vroeger VET en momenteel is Watch out For This van Major Lazor & Flexican HOT.!

Waarom moet men jou boeken?

Ik ben een van de weinige dj’s die alles ter plekke live in mixt. Mijn kracht is dat ik het publiek obser- veer en dan daarop mijn muziek kies om te draaien. Ik kom met professionele apparatuur, ben bij de KvK geregistreerd. Kom met laser show en sfeer verlichting/rookmachine om altijd een mooi en een geslaagd feest voor u te kunnen verzorgen.

Welke optreden is jou het meest bijgebleven en waarom?

SAAGMA project met Jorgen Raymann als
gastheer en dat nog wel “Wereld Draait Door Studio” te Amsterdam. Doel van het project was om afgestudeerde jongeren in contact te brengen met bedrijven, zodat ze direct aan een baan worden geholpen. Wat ik zeker niet zal vergeten is dat mijn dj apparatuur op “De wereld draait door” Studio tafel had geplaats. Dit was een ontzettende mooie ervaring.

Waarom een DJ boeken ipv een band?

Het mooie van een DJ is dat je niet ge- bonden bent aan een vast zet van num- mers, je kan een sfeer op een feest aan- passen naar wat op dat moment nodig is. Als DJ kan je sneller een switch maken tussen genres dan een band. En je zorgt er dan voor de je publiek de hele avond op de dansvloer kan blijven genieten. Altijd een geslaagd feest.

Kan men je ook voor commerciële feesten boeken?

Ja zekers kun je mij voor commerciële fees- ten boeken. Ik ben 1 van de weinige dj’s die zowel op Hindoestaanse, Surinaam-se, Nederlandse feesten etc. kan draaien. Ik heb o.a. in Club Asta, The Challenge , De Hoeve, Marathon, Bowling Centra’s etc gedraaid.

Waarin onderscheid jij je ten opzichte van andere hindoestaanse DJ’s?

Door mijn muziekstijl onderscheid ik mij van an- dere DJ’s. Ik heb een erg brede en gevarieerde muziekstijl, niet veel dj’s doen dat. Ik beperk me niet tot een stijl, maar ik draai wat goed klinkt en datgene wat het publiek graag wilt horen. Daardoor zorg ik ervoor dat een feest altijd tot een explosie komt. Het live in mixen is ook een van mijn grootste kwaliteiten en kan me daarmee ook onderscheiden van andere dj’s.

Heb je al een cd uitgebracht?

Ja, mijn 1ste album heet “Adrenaline” dit is volle- dig live in gemixt. Deze is o.a. te verkrijgen bij Govinda Video Centre. Momenteel ben ik bezig om mijn 2de album uit te brengen.

Wat kunnen we binnenkort van je verwachten?

Dit jaar komen er heel wat nieuwe dingen aan, bv: mijn tweede cd Wat ik nu al kan zeggen is dat mijn nieuwe Website online is. Check de website en volg me via social media om te zien wat er allemaal aankomt!

Wat is de boodschap die je hebt aan je fans?

Sam Shaydee “ let the beat control your body” Follow your heart and you will find the right artist for you party. Always the best quality for your party!

Boekingen en info: 06-42124661
website : www.samshaydee.com
facebook: www.facebook.com/samshaydee
twitter : www.twitter.com/samshaydee
instagram : www.instagram.com/DjSamShaydee

 

Written by 

Related posts

Leave a Comment