Wij vragen alle klanten om een recensie over onze samenwerking achter te laten. Hieronder vindt u enkele ervaringen van onze klanten.

Schrijf een nieuwe review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.173.48.53 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Preeya Singh uit Den Haag
Reena.nl is een bijzonder goed bedrijf gespecialiseerd in het maken van websites, schrijven van reviews en teksten en het editen van YouTube films voor grote artiesten. Zeker een aanrader.
Chietra Bahora uit Almere
Reena is een schat van een meid. Ze is heel behulpzaam. Ze laat je vrij in je ideeën en geeft ook zeker tips mee bij het bouwen van de site.
Alles verwerken lukt natuurlijk niet in 1 keer, maar beetjes bij beetjes komen we er wel. Dankjewel Reena voor al je hulp!
Sunita Chote uit Houten
Na een goed overleg heb ik opdracht aan Reena gegund om voor mij mijn website te ontwikkelen. Ik heb tot nu toe veel positieve en wauw!! gehoord over mijn website en het werk wat Reena heeft geleverd.

Ik beveel een ieder aan om bij Reena.nl zijn/haar website te laten maken. Top werk afgeleverd!
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Reena.nl. Voor de Facebookpagina van It's All About Bollywood zocht ik iemand die een logo kon maken. Ik kwam toen bij Reena.nl terecht.
Ze heeft me heel goed geholpen! Ik hoop dat we in de toekomst nog kunnen samenwerken voor een eventuele website van It's All About Bollywood. Thumbs Up!

Groetjes,

Ranoe uit Den Haag
Reena.nl levert een meer dan uitstekende dienstverlening. Een vriendin van mij attendeerde mij op Reena.nl toen ik op zoek was naar iemand om een webshop en een logo voor mij te maken.

Reena.nl heeft mij zeer goed geholpen. Ze staat open voor ideeën en wanneer er zich problemen aandienen bij je website dan staat ze dag en nacht klaar om een oplossing te zoeken. Ik zou Reena.nl bij iedereen aanbevelen. Een topper die 5 sterren verdiend!

Groetjes Ranoe

Priya uit Rotterdam
Reena, heeft een prachtige website voor mij gemaakt, ze heeft goed geluisterd naar wat ik graag wilde en daar ook gehoor aangegeven.

Als er iets mis gaat of als ik hulp nodig heb met iets te wijzigen staat ze altijd klaar voor mij. Ze is echt geweldig.Top.

Holi Samen uit Den Haag
Reena.nl heeft onderscheidend vermogen. Het is overzichtelijk en toegankelijk. Wat de kracht van Reena.nl is ook de klantvriendelijke dienstverlening. Ze is niet alleen een uitvoerder, maar denkt met de klant mee en staat ook open voor voorstellen van de klant. Een zeer waardevolle aanwinst.


Lucky Singh uit Den Haag
Reena.nl heeft mij in vele opzichten geholpen bij het editen en designen van mijn YouTube zang/muziek opnamens. De creativiteit en expertise omtrent design zijn formidabel. Daarnaast is de snelheid in het afronden van bovenstaande zaken eveneens positief te benoemen.

Reena.nl is zeer aangenaam te benoemen wanneer men afgesproken zaken goed en tijdig geleverd wilt hebben. Ik ben een zeer tevreden klant en werk graag nog lange tijd samen met haar.

Succes in de toekomst en het gaat je goed!
Aakhri Bidaai uit Den Haag
Ik wilde mijn website een nieuwe look geven ben toen door mijn man geadviseerd om Reena te vragen. Zij heeft mij zo goed geholpen. Niets was voor haar te veel. Alles wat ik gewild heb is netjes uitgevoerd.

Reena, heeft een prachtige website voor mij gemaakt.

Wens haar heel veel succes.
Luxe Kokosballetjes uit Den Haag
Bij deze wil ik Reena.nl bedanken voor een geweldige logo, snelle levering, correcte omgang en uitstekende promotie van onze website/producten.
Binnen een week stond onze website online!

Reena.nl heeft volop meegedacht en geadviseerd bij het stylen van onze huisstijl.

Super bedankt en veel succes in de toekomst.
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •