Politiek niet sexy?!

Vraag dat niet aan Jane S. Kuldipsingh (51) uit Den Haag, want ze redeneert je dood met argumenten waar je zelf niet eens aan had gedacht.
Sinds 2003 is zij programmamaker en debatleider van het Laakerhuis onder de vlag van de Hindoestaanse Vereniging Laakkwartier. Het Laakerhuis is een debatclub voor, door en met mensen die affiniteit hebben met de Hindoestaanse en Caraïbische cultuur. Velen sleutelfiguren, rolmodellen en toen nog onbekenden hebben als jury deelgenomen om de beste debater te kiezen. Vier stellingen over lokale en landelijke duivelse dillema’s. Positief edoch kritische vraagstukken over opvoeden tussen twee culturen, de “corrigerende tik”, maar ook over participatie, emancipatie en discriminatie. Het gaat er soms fel aan toe maar er wordt ook keihard gelachen!
Binnenkort spreekt zij oud-Tweede Kamerleden en kandidaten voor de Verkiezingen van 2021. Vanwege Corona is de kans groot dat het Laakerhuis in afgeslankte vorm live te volgen is via social mediakanalen.
Ze roept iedereen op woensdag 17 maart 2021 massaal naar de stembus te gaan. Jane sluit elk debat af met: “I’m not interested in competing with anyone. I hope we all make it! Volg Powered by Jane op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.


Met vriendelijke groeten,
Mede namens HVL Den Haag
Jane S. Kuldip-Singh
Programmamaker en Debatleider Laakerhuis
Volg op Twitter en Facebook The Making of het Laakerhuis

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Related posts

Leave a Comment