Ishaya gaat naar dolfijntherapie!

Ishaya is geboren met een zeldzame chromosoomafwijking wat zich uit in een algehele ontwikkelingsachterstand.
Ze kan hierdoor niet praten en functioneert op het niveau van een kind van 12 maanden, terwijl ze in april 8 jaar is geworden.
Ze krijgt in Nederland allemaal therapieën om haar ontwikkeling te bevorderen. Als ouders zijn wij trots op elke stap van vooruitgang die onze dochter heeft.

Over dolfijn ondersteunende therapie CDTC**( Curacao Dolphin Therapy & Research Centre ) hebben wij positieve verhalen gehoord.
Met de dolfijntherapie willen we Ishaya stimuleren tot enige manier van communicatie. Twee weken lang zal ons meisje intensieve therapie krijgen. Dit wordt mogelijk gemaakt door speciaal opgeleide trainers en therapeuten. Ook het trainen, onderkomen en verzorgen van de dolfijnen maakt de therapie helaas erg kostbaar.

Voor 2019 zijn de kosten voor twee weken therapie ruim € 7000.
Dit staat los van de vliegtickets en het verblijf. Wij hebben heel veel stichtingen benaderd die kinderen helpen met dolfijntherapie, alleen is de wachtlijst zo lang, dat ze geen nieuwe aanvragen meer aannemen.

Daarom willen we via deze weg proberen het geld voor de therapie kosten op te halen voor ons meisje en haar de kans geven om een stapje in haar ontwikkeling te maken.

Bedankt voor het lezen en veel liefs van de ouders van Ishaya.

Doneer nu !
Dream or Donate  

Rechtstreeks overmaken kan ook: I. K. Sital NL90ABNA0814693016

€4.220 van €7.000 opgehaald – 09 mei 2018

**Dolfijntherapie is een ondersteunende therapie voor kinderen met een beperking en/of speciale behoeftes.Bij deze therapie staat de interactie tussen het kind en de therapeut samen met speciaal daarvoor getrainde dolfijnen centraal.

Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond, dat dolfijnen kinderen stimuleren zich verder te ontwikkelen en dat kinderen tot vier keer zo snel leren wanneer ze therapie volgden die gecombineerd word met interactie met dolfijnen. Dolfijntherapie kan bijdragen aan een vooruitgang in de toekomst.

Benefiet
Op zaterdag 2 juni zal er een benefiet plaatsvinden voor Ishaya,dit zal plaatsvinden in Hilversum.Iedereen is welkom.. De formatie Scream zal zingen, DJ Dstar zal draaien, er is eten en drinken te koop en er zullen kinderactiviteiten zijn.

Kom allen om er een onvergetelijke dag van te maken!
Meer info? 0615499618

 

Spread the love
  • 23
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    23
    Shares

Related posts

Leave a Comment