Behoud Eekta: een ’thuis’ voor ons Surinamers

Eekta richt zich op ouderenwerk en de bestrijding van eenzaamheid. Daarnaast organiseren ze verschillende activiteiten. De organisatie werkt volledig met vrijwilligers. De organisatie heeft het pand in de Boylestraat in het Valkenboskwartier inmiddels moeten verlaten.

De opstellers van de petitie verzoeken de gemeente Den Haag om het belang en bestaansrecht van Eekta te onderschrijven en te ondersteunen:

“De Boylestraat 20 dreigt verloren te gaan en dat mag niet gebeuren. Een plek waar vele mensen en vrijwilligers van oudsher samenkomen en vijf dagen in de week een leuke activiteit bijwonen. Een belangrijke plek waar het welzijn van de ouderen bovenaan staat, waar eenzaamheid wordt opgelost en waar saamhorigheid mensen bij elkaar brengt. Dit willen wij als vrijwilligers behouden en daar hebben wij uw steun voor nodig. Wij vragen u deze petitie te ondersteunen, zodat al het goede werk kan blijven doorgaan”.

Op 3 februari 2022 buigt de raadscommissie Samenleving zich weer over de zaak, op verzoek van de CDA-fractie.

Uw steun is hard nodig. Elke handtekening telt. Eekta dreigt haar bestaansrecht te verliezen en dat mag niet gebeuren. Eekta is de plek waar onze ouderen samenkomen voor ontspanning en leerzame activiteiten als aanvulling op het dagelijks leven. Met één klik helpt u ons en onze ouderen.

Teken de petitie! En stuur de link door 💞

https://houdeektaopen.petities.nl/

Spread the love

Related posts

Leave a Comment