Help Pris Jermy en gezin

Een prachtig gezin met 7 kinderen, eindelijk was t zover, na jaren lang sparen en hard werken, werd het huis opgeknapt. Ze hebben een prachtige woonkamer gecreeerd waar ze samen kunnen genieten van elkaar als gezin en de kids hebben eindelijk een eigen bed in een gezamelijke mooie kamer.
 
Een paar dagen later is door een ongeluk alles weg en staan het leven van de kinderen, Jermy en Pris op zn kop. Ze zijn bijna alles waar ze zolang voor hebben gezwoegd kwijt.
 
Het onderhouden van een gezin met 7 kinderen is al zwaar maar alles in een paar minuten kwijt te raken is een ramp.
 
Laten wij dit gezin helpen hun leven weer op te bouwen door een bedrag te doneren.
Dit gezin weet als geen ander dat alle kleine beetjes helpen dus iedere bijdrage wordt zeer gewaardeerd.
 

De brandweer is met meerdere wagens een uitslaande woningbrand gaan blussen in Spitsbergen, Oosterheem. Rond middernacht tussen 11 en 12 december is er brand ontstaan op de eerste etage van de woning. Een gezin met 7 kinderen is hun huis kwijt en roept hulp in.

Al snel werd de brand opgeschaald naar ‘Middelbrand’ en arriveerde ook de ambulance. De naastgelegen woningen zijn uit voorzorg ontruimd. De brand zou ontstaan zijn in een slaapkamer op de eerste verdieping. Een hoogwerker is ingezet om het vuur te bestrijden. De brand was korte tijd uitslaand, maar werd snel daarna gecontroleerd door de brandweer. Er is veel rookschade in de woning en waterschade door het blussen. De oorzaak van de brand is niet naar buiten gebracht.

Related posts

Leave a Comment