Giving Back kookmiddag voor 60+

Op zondag 26 november organiseert het Suriname Festival i.s.m Haagse organisaties voor de tweede keer een grandioze Giving Back kookmiddag voor 60+ ouderen in De Uithof te Den Haag. Het wordt een op en top door ondernemers verzorgde kookmiddag, met bijzondere muzikale omlijsting.

“Na het grote succes van de kookmiddag afgelopen jaar tijdens het Suriname Festival, smaakte het naar meer. Als initiatiefnemer en jonge ondernemer in Den Haag vindt ik het meer dan een morele plicht om wat terug doen voor onze ouderen. Graag zetten wij op zondag 26 november wederom vele Haagse ouderen in het zonnetje” aldus initiatiefnemer Mairan Sewtahal.

Kom en kook mee, met als doel het bereiden van traditionele gerechten om zodoende de Surinaamse en in het bijzonder de Hindoestaanse keuken in stand te houden. Deze charity activiteit komt mede dankzij ondernemers en vrijwilligers tot stand.
Deelname is geheel gratis, aanmelden is daarbij verplicht. Dat kan via telefoon nummer 0634504715 of e-mail: info@surinamefestival.com

Deel dit artikel op social media!

Related posts

Laat een reactie achter