Donornier gezocht met spoed!!

Mijn naam is Prya Rampersad- Ramsoender en ben 25 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en ik ben trotse moeder van een kind van 4 jaar.

Ik ben geboren met 1 nier, maar sinds de afgelopen 4 jaar heb ik erg last van ernstige nierfalen. Helaas hebben medicijnen en behandelingen niet gewerkt voor een herstel/stabiliteit voor mijn nier. Mijn nier gaat fors achteruit en functioneert op dit moment maar voor 10 procent!

10% nierfunctie houdt in dat ik op het randje van dialyse zit. Ik zou dan 3 keer in de week, 4 uren lang, naar het ziekenhuis moeten gaan om mijn nier te spoelen. Dit zorgt er helaas niet voor dat mijn nier beter wordt, maar het is een vervanging om de afvalstoffen uit mijn lichaam te verwijderen.

Ik zou op dit moment in de bloei van mijn leven moeten zijn, maar door mijn nier probleem wordt dit echter tegen gehouden. Ondanks dat, probeer ik toch wat van mijn leven te maken. Naast het zorgen voor mijn kind heb ik ook nog een huishouden en werk ik tevens nog parttime ernaast. Ondanks dat, ben zeer gedreven om in de toekomst een opleiding te doen. Ik wil vooruit en denk niet aan gisteren, hoe moeilijk het soms ook is. Soms wil je er niet bij stil staan hoe ernstig de situatie is.

Wie kan of wilt mij helpen om mijn leven weer terug te krijgen met dezelfde bloedgroep (A-Positief en ik kan ook O-Positief en O- Negatief aannemen). Wie kan of wilt er voor zorgen dat ik weer een moeder kan zijn voor mijn 4-jarige zoontje en zolang mogelijk van hem kan genieten. Wie kan of wilt ervoor zorgen dat ik niet alleen mijn leven als moeder terug krijg, maar ook als partner samen genieten van het leven. Het leven van een nierpatient is geen leven , je wilt zo graag vooruit, maar in plaats daarvan blijf je telkens stil staan! Elke dag voelt als een gevecht en de drang om te overleven wordt steeds groter en groter .

Kunt u mijn bericht misschien zo vaak mogelijk delen in de hoop dat die ene persoon mij misschien kan helpen met een nieuwe nier, zodat ik weer een toekomst kan krijgen?

Liefs,

Prya

Spread the love
  • 23
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    23
    Shares

Related posts

Leave a Comment