Bollywood Disney prinsessen

10 Bollywood actrices die geweldige Disney prinsessen zouden kunnen zijn.

Wij houden van Disney, jij houdt van Disney, iedereen houdt van Disney en om een hele goede reden! Disneyfilms zijn zo’n belangrijk onderdeel van onze jeugd. Iedereen heeft wel een favoriete Disney figuur. Deze jeugdjuweeltjes zullen nooit vergeten worden. Onze eigen Bollywood desi girls hebben we daarom vergeleken met de meest geliefde Disney prinsessen! Wil je weten wie een goede zeemeermin zou kunnen zijn of wie de macht zou kunnen hebben om alles in ijs te kunnen veranderen?

Anna - Frozen

Afbeelding 1 van 10

We hebben Elsa gecast, dus moeten we Anna ook casten! De, te lieve en naïeve, jongere zus die besluit om de sneeuwkoningin terug te brengen! Wij zeggen Parineeti Chopra, vooral omdat zij met haar sprankelende karakter het heel goed zal doen in deze leuke rol!

Doornroosje – De schone slaapster
Aurora is prachtig, maar van wat wij ons ervan kunnen herinneren (en wij herinneren ons een heleboel dingen) doet ze niet echt veel afgezien van mooi en rustig slapen. Met deze feiten in het achterhoofd kiezen we daarom voor Katrina Kaif om deze zoete en passieve rol spelen.

Rapunzel
Nu is dit een pittige dame! Rebels genoeg om te ontsnappen uit de afgelegen toren waar Moeder Gothel haar heeft gehouden. Rapunzel is leuk, onbevreesd en een naïef prinsesje met prachtig, schitterend haar! En als gevolg van de bovengenoemde eigenschappen, stellen we Sonam Kapoor voor.

Sneeuwwitje
Mooie lieve Sneeuwwitje is van mening dat iedereen een goed karakter heeft, maar haar boze stiefmoeder wil haar vermoorden! Wie is beter geschikt om de ‘mooiste van allemaal’ te spelen dan Shraddha Kapoor? Ze ziet er ook uit als een prinses toch?

Pocahontas
Haar naam betekent ‘ondeugend en (kwajongensachtig) stout’ maar ze is een total badass! Verliefd worden op de vijand, vechten voor de goede zaak en over het algemeen geweldig zijn dat is waar Pocahontas voor staat. Ze is een van de weinige personages die ervoor kiest om bij haar mensen te blijven in plaats van met haar minnaar ervandoor te gaan. Alleen Priyanka Chopra kan recht doen aan deze sterke dame!

Elsa – Frozen
Oke, dus hier is onze casting, Kareena Kapoor als de ijskoningin Elsa (ze zal ons favoriete Disney lied ‘Let It Go’ totally rocken). En Bebo straalt soms Ice Queen vibes uit, vind je niet? Ze heeft ook nooit last van de kou gehad toch?(Denk aan haar filmscènes in de sneeuw)

Anna – Frozen
We hebben Elsa gecast, dus moeten we Anna ook casten! De, te lieve en naïeve, jongere zus die besluit om de sneeuwkoningin terug te brengen! Wij zeggen Parineeti Chopra, vooral omdat zij met haar sprankelende karakter het heel goed zal doen in deze leuke rol!

Ariël – De Kleine Zeemeermin
Ze is nieuwsgierig, pittig en heeft lef genoeg om haar comfortabele leven te verlaten als een prinses, geef haar stem om de benen te krijgen en ga voor de man die ze in de zee gered! We zien alleen maar Alia Bhatt deze vertederende rol als verliefde zeemeermin spelen.

Belle – Beauty and the Beast
Nerdy, sexy en een sterke eigen wil. Deze eigenschappen zijn genoeg om te leven met een beest! Eigenlijk niet alleen om samen met hem te wonen, verander hem meteen maar in een freaking prins! Als Belle niet kan worden beschouwd als een tovenaar, dan geloven wij niet in magie. Dus om deze coole en taaie prinses te spelen stellen wij Sonakshi Sinha voor! De perfecte job voor haar! Als je ons niet gelooft bekijk dan de film Lootera nog een keer!

Merida – Brave
De prinses uit Schotland bepaalt haar eigen lot en heeft helemaal niet de behoefte te trouwen met de mannen die haar ouders voor haar kiezen Eigenlijk is Merida een feministisch rolmodel dat elk meisje zou moeten zijn! Om deze prinses te spelen die is bedreven in boogschieten, speren en zwaardvechten kiezen wij voor de schitterende Kangana Ranaut!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Related posts

Leave a Comment