Help onze ouderen dagbesteding locatie renoveren

Ondanks ons rijk Nederland zijn er ook steeds meer arme kwetsbare bewoners.

In Zuid-West Den Haag wonen grote groep bewoners die in armoede leven en ook kwetsbare ouderen. Onze organisatie Stichting Buurtontwikkeling en Multimedia is een groeiende maatschappelijke organisatie die zich belangeloos en kosteloos inzet voor deze doelgroep. Met diverse vormen van dagbesteding, ontmoeting en dienstverlening (voorbeelden : ouderen koken samen voor elkaar en zitten samen aan tafel, karaoke, kerststukken of bloemstukken maken, film middag ,sport en spel, maatschappelijke ondersteuning, diverse uitjes, workshops, bijeenkomsten etc..). Ook uit andere delen van Den Haag komen eenzame ouderen naar onze dagbesteding. Ook in deze moeilijke periode van corona heeft onze maatschappelijke organisatie recentelijk vele eenzame ouderen in het zonnetje gezet door ze thuis te verrassen met een bloemstuk of kerststuk en koken voor woongemeenschappen met verstandelijke beperkingen.

Wij gebruiken een voormalige oude sport kantine die gebouwd is in 1976. Zo is er nog enkel glas in de ramen dat zorgt ervoor dat het in de winter maanden erg koud is in de ruimtes. De centrale verwarming ketel is aan vervang toe omdat deze niet de capaciteit aan kan van de te verwarmen ruimtes. Diverse keren is de centrale verwarming ketel al kapot gegaan en de ene reparatie na de andere is al gedaan. De radiatoren zijn gedateerd en worden ook niet meer erg warm en deze zijn ook hoog nodig aan vervanging toe. Zo zitten we samen met de kwetsbare ouderen vaak in de kou en velen ouderen dragen dan hun jas of vest.

Verder wordt op onze dagbesteding locatie ook regelmatig gekookt voor ouderen die in bejaarde tehuizen wonen. Iedere keer zetten we ons samen in met de vrijwilligers voor kwetsbare ouderen en mensen die in armoede leven.

De kwetsbare ouderen en bewoners die in armoede leven en die onze dagbesteding bezoeken verdienen een warme plek.

Help ons met het achterstalligonderhoud van onze dagbesteding locatie en wij hopen dat u over uw hart strijkt en een bijdrage wilt doneren. Verder zou het heel lief zijn als u onze oproep zou willen delen met uw familie, kennissen, vrienden en overige relaties.

Wij willen het bedrag ophalen voor de aanschaf/plaatsing en vervangen van alle enkel glas in hr++ isolatie glas en gehele centrale verwarming installatie inclusief alle radiatoren vervangen. Door een bijdrage te doneren kunnen we zorgen dat de kwetsbare ouderen die in eenzaamheid en in isolement leven en die naar onze dagbesteding komen weer een warme plek bieden en dit is tevens ook voor de bewoners die in armoede leven en die bij ons komen voor een kopje koffie/ thee of warme maaltijd. In de winter periode is het te koud voor de ouderen!.

Alvast hartelijk dank namens alle kwetsbare bewoners die naar onze dagbesteding komen en ook namens onze maatschappelijke organisatie
Stichting Buurtontwikkeling & Multimedia.

DONEREN 
Inzamelingsactie van Sahied Sahebali : Help onze ouderen dagbesteding locatie renoveren (gofundme.com)

Spread the love

Related posts