Christmas Night with Passion

🎄 Kom en vier een onvergetelijke Kerst op maandag 25 december 2023 -1ste Kerstdag- in Club Clare aan de Coolsingel, hartje Rotterdam! 🎉 Geniet van een gezellige avond vol live muziek verzorgd door de sensationele formatie Passion! Kaarten zijn normaal 20 euro, maar EARLY BIRDS zijn tijdelijk slechts €12,50 hier via Eventbrite!

🎶 Ondergedompeld in de warme klanken van Passion, een van de meest populaire formaties van het moment, belooft deze Kerst een ongekend feestelijke ervaring te worden. Dans op de lekkerste urban beats en laat je meeslepen door de betoverende melodieën die deze bijzondere avond zullen vullen.

🌟 Club Clare, gelegen aan de iconische Coolsingel, opent haar deuren voor een exclusief kerstspektakel. Verwacht een adembenemende ambiance, vriendelijke gezichten en een overvloed aan positieve energie om de feestdagen in stijl te vieren.

🎁 Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, deze avond wordt een viering om niet te vergeten. Verwen jezelf met de ultieme kerst-ervaring en beleef samen met ons een onvergetelijke nacht vol muziek, dans en gezelligheid.

Mis dit spectaculaire evenement niet en verzeker jezelf van een plekje! Kaarten zijn normaal 20 euro, maar koop je EARLY BIRD tickets nu voor maar €12,50 en maak je klaar voor een bruisende kerstviering in het hart van Rotterdam!

Liever een VIP TAFEL? Bel of app met 0626328025 voor de mogelijkheden

🎫 Tickets beschikbaar via Eventbrite

📅 Datum: maandag 25 december 2023
🕗 Tijd: 23.00u – 05.00u
📍 Locatie: Club Clare, Coolsingel 18, Rotterdam – Toegang vanaf 21 jaar

Let’s make this Christmas extraordinary! 🎅🎉

Deel dit artikel op social media!

Related posts