Cd release ‘First album of Shivam Rajaram’

Het is bijna zover! De afgelopen maanden hebben wij van Baithak Gana Group Natraj het super druk gehad met optredens, MAAR wij hebben niet stilgezeten! Wij hebben namelijk veel uurtjes gemaakt in de studio voor onze eerste album!!

Met trots kan ik melden dat ik erg blij ben met mijn eerste album. Na meer dan 3 jaar is mijn droom dan eindelijk uitgekomen om in samenwerking met mijn groep een compleet nieuw album uit te brengen!❤️

Natraj volume 1 is verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 augustus 2018, de verkooppunten worden binnenkort bekend gemaakt.

Voor informatie, boeking of het plaatsen van een optie, neem dan vrijblijvend contact met:
Aatish Rajaram: 06-41266172
E-mail: BGGNatraj@gmail.com.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Related posts

Leave a Comment