BORGOE meets PARBO Indoor Festival XL

Na de uitverkochte feesten in april en juni, is het grootste Surinaamse event in Nederland BORGOE -meets- PARBO, op zaterdag 15 oktober 2022 terug in de Maassilo Rotterdam met een speciale XL editie!

XL want het wordt een speciale versie in vier area’s van de Maassilo en we hebben weer een heerlijke line-up voor je gefixt!

*AREA 1 – BORGOE*
In onze main area powered by BORGOE, wordt het weer super gezellig met een mix van de beste artiesten en DJ’s van dit moment, die een speciale show voor je zullen neerzetten op het grootste podium van de Maassilo.
Line-up: CHUCKIE, POKE, DELANY, LATU, JAYH MARTINA, SHANN, NAYLAMUSIQ, R-REWIND & MC D-JAY!
 
*AREA 2 – hosted by VOLTAGE!*
Ja, je leest het goed: op zaterdag 15 oktober ontvangen we de toppers van Voltage! Voltage is ‘RAW & UNCUT’ zonder poespas, tikkeltje ondeugend, een vleugje sexy maar toch net over het randje met een ware smeltkroes van diverse Caribische stijlen zoals Reggae, rubadub, dancehall, bubbeling, calypso, soca en zouk.
Line-up: KALIBWOY, DON JAMES, ANDY SAFADO, STEESKO, DAWN PANTY, FANO & MC SHOCKWAVE. Special set by CHUCKIE!
 
*AREA 3 – PARBO – HOSTED by PASSION*
De derde area staat volledig in het teken van Suriname en Urban-Kawina! Met twee speciale sets van de heetste kawina formatie van dit moment: PASSION. Het wordt weer Surinaams gezellig dus mis dit niet!
Line-up: PASSION, GIO & KEIZER, GILLY GONZALES, ANDY SAFADO, SHUG LA SHEEDA & MC LACO!
 
*AREA 4 – FOOD & CHILL*
Een Surinaams feestje zonder eten bestaat niet. En daarom kun je ook op deze editie genieten van al het lekkers van BOCA – Best of the Caribbean in de food & chill area.
Je ziet het: deze editie, die ook nog eens een opwarmer is voor Bakka’Na op 31 december, mag je absoluut niet missen! Begin al je maties te melden en regel je kaarten vandaag nog hier via:
BORGOE meets PARBO Indoor Festival XL Tickets, zat, 15 okt. 2022 om 23:00 | Eventbrite
 

Met Borgoe en Parbo uit Suriname!

 

Related posts

Laat een reactie achter