BakkaNa Owru Yari Festival 2023

Bakka’na Owru Yari in de Maassilo Rotterdam – Samen Proosten op een Nieuw Begin! πŸŒŸπŸŽ‰

Het is bijna zover! Op de laatste dag van het jaar nodigen we je uit om samen met ons een geweldig einde te maken aan 2023 en vol verwachting en enthousiasme te toasten op het nieuwe jaar 2024! πŸ₯‚βœ¨

πŸ—“οΈ Datum: 31 december
πŸ•’ Tijd: Van 15:00 uur tot 21:30 uur
πŸ“ Locatie: Maassilo Rotterdam

Traditiegetrouw vieren we Oudjaar in stijl, omringd door vrienden en geliefden, met geweldige muziek, heerlijk eten en een bruisende sfeer. Bereid je voor op een middag en avond vol plezier, dans en onvergetelijke momenten.

Dus trek je feestelijkste outfit aan en kom met ons meedoen terwijl we samen terugblikken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en vooruitkijken naar alle avonturen die het nieuwe jaar in petto heeft.

Mis dit unieke evenement niet, waar vriendschap en geluk samenkomen in de prachtige Maassilo in Rotterdam. Zorg ervoor dat je erbij bent om samen met ons het oude jaar af te sluiten en een stralend nieuw jaar te verwelkomen!

Early Bird kaarten zijn vanaf nu beschikbaar, dus houd onze pagina in de gaten voor updates en meer informatie. Laten we samen een schitterend einde maken aan dit jaar en een stralende start van het nieuwe jaar verwelkomen!

Wij kunnen niet wachten om met jou te proosten op de mooie herinneringen van gisteren en de opwindende avonturen van morgen. Tot ziens op Owru Yari in de Maassilo Rotterdam! πŸŽ†πŸ₯³ #Oudjaarsfeest #Nieuwjaarsviering #MaassiloRotterdam

BakkaNa Owru Yari Festival 2023 at Maassilo Rotterdam Tickets, zon, 31 dec. 2023 om 15:00 | Eventbrite

Zondag 31 december 2023
Van 15.00u – 21.30u
Maassilo Rotterdam

Info: WhatsApp 06 45971543

Deel dit artikel op social media!

Related posts

Laat een reactie achter