Art is well

Shounak Tewarie is een Amsterdamse ondernemer die al jaren aan de weg timmert op het gebied van concepting en design. de 41-jarige tewarie was van kids af aan al een creatieveling maar heeft dit talent pas de laatste 10 jaar zakelijk ingezet.

In 2007 startte hij het bureau ‘sc concept & design’ omdat hij merkte dat er op design gebied nog veel te winnen was, met name als het ging om het ontwerpen voor grote feesten en andere evenementen. Het opzetten van zijn eigen bureau destijds heeft hem geen windeieren gelegd. Het bedrijf liep voorspoedig en al gauw werd zijn werk opgemerkt door grote organisatoren.

Toen hij begin 2008 aan de slag mocht voor club players in Zoetermeer, dj Eric Morillo en kort daarna dj Chuckie’s Dirty Dutch concept, brak er een nieuwe fase voor hem aan. Voor Dirty Dutch was hij onder andere verantwoordelijk voor de huisstijl, branding, cd ontwerp, merchandise etc.

Direct daarna volgde grote namen zoals Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Armin van Buuren, Tiesto, Calvin Harris, David Guetta, Dyna maar ook namen zoals Chris Brown, Daddy Yankee, Juan Luis Guerra, Sean Paul, Rolf Sanchez en nog vele anderen.

De afgelopen jaren heeft shounak ook de basis gelegd voor de huisstijl van grote concepten, zoals Don’t Let Daddy Know, Zsa Zsa Su, palmundo, Sexedup, Ghostriders en Kwaku.

Shounak heeft de afgelopen jaren een enorm netwerk opgebouwd en ook buiten de evenementen om heeft Shounak bijgedragen aan het ontwerpen voor zakelijke klanten waaronder: Eneco, Samsung, Heineken, Red bull en nog een groot aantal mkb bedrijven.

In 2013 is hij samen met een vriend ‘Shiva Devotional artwork’ begonnen waar hij tot 2017 zijn eigen creaties liet zien.

Shounak is naast founder/art director van ‘Art is Well‘ ook founder/art director van ‘Creative League’ – een groep creatievelingen die anno 2017 totaal oplossingen op het gebied van design aan klanten biedt. Daarbij valt te denken aan complete huisstijlen met branding en merchandise maar ook webdesign, photoshoots, styling, animaties, video’s en het ontwikkelen van apps.

Begin 2018 is Shounak zijn eigen kant op gegaan met ‘Art is Well’ waar hij helemaal zijn out of the box creaties liet zien vaak i.c.m. met een inspirerende tekst.

Shounak zijn echte doorbraak in de hindoestaanse gemeenschap was toen hij zijn collectie “Let There Be Light” postte op social media. daarna zijn er meerdere collecties gemaakt en worden deze na een enorme vraag nu verkocht op de webshop van ‘Art is Well.’

Shounak ontwerpt vanuit zijn hart en gevoel en heeft hem de basis gebracht om zijn dromen te verwezenlijken met zijn liefde van zijn overleden moeder altijd bij zich..

Shounak’s lijfspreuk is: All is well..

https://artiswell.nl

 

 

 
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Related posts

Leave a Comment