Amit Ramadhin – Voedselbankactie

Sinds eind oktober ben ik op de woensdagen telkens rond 04:30 op pad gegaan om voedsel te regelen voor wat voedselbanken in Den Haag. Ik had voorgenomen om dit de hele winter te doen. Het was me een genoegen om mijn steentje bij te kunnen dragen.

Soms kreeg ik wel te maken met aparte opmerkingen. “Je doet het vast voor geld”, “Je doet het vast voor een baantje”, “Je doet het vast voor de aandacht”. Het antwoord is vrij simpel: “nee”. Ik ben sinds dag één puur uit goodwill wat dingen gaan doen voor de burgers. Ik had wat tijd over en vond dat ik iets nuttigs moest gaan doen.
Zodoende ben ik hiermee aan de haal gegaan. Ik deed dit vanuit mijn hart (Ik begrijp de haat en jaloezie niet). Daarnaast ben ik een bevlogen persoon die niet van stilzitten houdt, zo ben ik gewoon. De berichten op facebook waren bedoeld om mensen te stimuleren om ook wat te doen in het veld. Maar goed…
Vandaag was het dus mijn laatste keer. Ik heb mijn best gedaan om te zorgen dat een aantal mensen niet te maken zouden krijgen met een hongerwinter. Nu de lente aanbreekt is het tijd om me in te zetten op andere gebieden, dit met oog op de burger. Ik wens een ieder sterkte, kop op!

Bij deze maak ik een diepe buiging richting de donateurs uit Rotterdam; F.E.R. groente en fruit, Welfruit groente en fruit en Golden groente en fruit. Wat een helden! Zonder hen geen voedselbankacties! Ze hadden me de hele winter van voedsel voorzien! Tijd om hen ook te ontlasten🙏🏽
Aangezien de Rotterdammers Den Haag hebben geholpen met voedsel, vond ik dat ik Rotterdam ook een keer een hart onder de riem moest steken.

De voedselbankacties eindigen hier. Als u in uw omgeving iemand ziet die geen boodschappen kan doen, help ze een handje. Uit mijn ervaring gaat men 9 op de 10 keer niet toegeven dat ze boodschappen nodig hebben 😉
 

Amit Ramadhin

Related posts