300 Divali-pakketjes voor ouderen

Stichting Everyday People is een traditie begonnen om (eenzame) Hindoestaanse ouderen tijdens het Divali-feest (Lichtjesfeest) 🪔 liefde, aandacht en cadeautjes te brengen.
Vorig jaar hadden we 150 pakketjes bij de ouderen gebracht. De reacties waren warm en onroerend.💛
Dus dit jaar wilden we 300 pakketjes samenstellen.
 
Waarom 300⁉️
Waarom niet, dacht onze projectcoördinator Manisha Harpal vol moed.
Echter zag Manisha het halverwege niet meer zitten. Ze was moe en zelfs een beetje moedeloos. 😓
Haar huis stond ramvol spullen. Ze had geen overzicht meer: ze had NIET van ieder artikel 300 stuks en sommige artikelen ontbraken.
 
Hoe moest ze ooit de 300 pakketten voor elkaar boksen?
Ze sprak met onze founder Asha Lachman en die stelde haar gerust. “Ook als we minder dan 300 stuks halen, is dat mooi. Ieder pakketje is er één, dus doe je best.
Geloof in jezelf, blijf positief en doe wat je kan met al je liefde en passie. Ik heb vertrouwen in je 🙏.”
Manisha ging in de actiestand. En toen gebeurde het. Iets wonderbaarlijks. 🥰
De liefde die ze gaf kreeg ze terug in de vorm van cadeaus, tips en een continue stroom van positiviteit. Manisha kreeg weer overzicht, de motivatie kwam terug. En ze genoot nu van haar overvolle huis met artikelen, die ze met hulp van lieve vrijwilligers omtoverde tot 300 pakketten.
 
YES! 🔥🔥
Wij danken iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Uit de grond van ons hart. Van bedrijven tot individuen en van rijke mensen tot arme mensen: we zijn overdonderd door de vele lieve woorden, de mooie donaties en we gaan in de week van 1 november 300 ouderen een geluksmoment bezorgen in Rotterdam en Den-Haag.
❤️ Dank voor jullie support. ❤️

Related posts

Leave a Comment